Stepping Stone Delkurs 1 och 2 Web

72 kr
Stepping Stone 1 Elevwebb Individlicens 6 mån
Artikelnummer 9789140689122
Skickas inom 1-2 vardagar
Format
Webb

Denna produkt används online med en licens som skickas ut från Gleerups till din e-postadress.

Fungerar på både datorer, surfplattor och smartphones. 

Stepping Stone är en serie basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning och även för ungdomar som inte har läst eller inte behärskar grundskolans kurs. Läromedlet kan med fördel också användas på gymnasiets introduktionsprogram eller för undervisning av nyanlända eller sent anlända elever på högstadiet. Serien består av tre delar. Till varje del finns elevbok, lärarhandledning, elevwebb och lärarwebb.

Stepping Stone 1 riktar sig främst till elever som inte har läst engelska tidigare, men även till elever som känner att de vill repetera språket från grunden.

Stepping Stone Webb är elevens komplement till den tryckta boken Stepping Stone 1. Elevwebben har fyllts på med en stor mängd interaktiva övningar i grammatik, ordförråd och läsförståelse till samtliga kapitel i elevboken, samt engelsk-engelska ordlistor, länkar, ljudfiler i mp3-format och studieguider. Här får eleven ett pedagogiskt och användarvänligt verktyg för att befästa och fördjupa sin språkinlärning.

Stepping Stone passar dig som:

söker ett lättillgängligt allt-i-ett-material för gruv- eller nyanlända elever
vill ha ett material som svarar mot den senaste kursplanen
vill ge dina elever de grundläggande byggstenarna i språket för både muntlig och skriftlig kommunikation
vill komplettera undervisningen med en stor mängd extra material, både tryckt och digitalt

Författare till Stepping Stone är Birgitta Dalin, Jeremy Hanson och Kerstin Tuthill, erfarna läromedelsförfattare och lärare med många år i klassrummet.