Stepping Stone 3 Elevwebb 3:e uppl Individlicens 6 mån

72 kr
Stepping Stone 3 Elevwebb 3:e uppl Individlicens 6 mån
Artikelnummer 9789140689153
Skickas inom 1-2 vardagar
Format
Webb

Denna produkt används online med en licens som skickas ut från Gleerups till din e-postadress.

Fungerar på både datorer, surfplattor och smartphones. 

Stepping Stone är en serie basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning och även för ungdomar som inte har läst eller inte behärskar grundskolans kurs. Läromedlet kan med fördel också användas på gymnasiets introduktionsprogram eller för undervisning av nyanlända eller sent anlända elever på högstadiet. Serien består av tre delar. Till varje del finns elevbok, lärarhandledning, elevwebb och lärarwebb.

Stepping Stone 3 utökar och fördjupar elevernas ordförråd, grammatikkunskaper och medvetenhet om den engelskspråkiga världen, samt vidareutvecklar deras förmåga att förstå vardagsengelska och att uttrycka sig både muntligt och skriftligt.

Stepping Stone 3 Elevwebb är elevens komplement till den tryckta boken Stepping Stone 3. Elevwebben har fyllts på med en stor mängd interaktiva övningar till samtliga kapitel i elevboken, samt interaktiva ordlistor, länkar, ljudfiler i mp3-format, mini-grammar och studieguider. Här får eleven ett pedagogiskt och användarvänligt verktyg för att befästa och fördjupa sin språkinlärning.

Stepping Stone passar dig som:

söker ett lättillgängligt allt-i-ett-material för gruv- eller nyanlända elever
vill ha ett material som svarar mot den senaste kursplanen
vill ge dina elever de grundläggande byggstenarna i språket för både muntlig och skriftlig kommunikation
vill komplettera undervisningen med en stor mängd extra material, både tryckt och digitalt

Författare till Stepping Stone är Birgitta Dalin, Jeremy Hanson och Kerstin Tuthill, erfarna läromedelsförfattare och lärare med många år i klassrummet.