Tyst mobil

116 kr
E-bok
Artikelnummer 9789187061820-100
Skickas omgående
Författare
Thomas Halling
Utgivningsdatum
2012-12-14
Förlag
Nypon förlag
Format:
  • PDF med vattenmärke

Dennis mobil är tyst. Han har svikit Maria. Hon ringer inte. Han längtar så det gör ont i bröstet. Sakta börjar han förstå, eller...?

Detta fjärde boken om Dennis, som bor ensam i en lägenhet. Han är arbetslös och fyller sina dagar med träning och att umgås med killkompisarna i gänget. Ett gäng som ägnar sig åt att supa och slåss. Dennis har rakat huvud. Han är tatuerad och han försöker framstå som en tuff och cool kille.

Följ Dennis i fem lättlästa ungdomsromaner där hans rasistiska övertygelse är på väg att leda honom ner i alkoholism och misär.

Varje bok i serien skildrar en händelse som på något sätt tvingar Dennis att ifrågasätta sin egen rasistiska hållning. För Dennis är det enklare att stå fast vid sina förutfattade meningar än att ändra uppfattning. Men så kanske, till slut, finns det en öppning ...

Serien om Dennis väcker åsikter och funderingar. Den är tacksam att använda på högstadiet och gymnasiet i diskussioner om värderingar.

Böckerna är både spännande och lättlästa. De kan läsas av de flesta, även av elever på individuella programmet och i särskolan.

Nypon förlag ger ut lättlästa böcker för barn och unga.