EBOK Vänner : en roligare gästbok

42 kr
E-bok
Artikelnummer 9789188585554-100
Skickas omgående
Författare
Nicotext Förlag
Utgivningsdatum
2017-10-29
Förlag
Nicotext
Format:
  • PDF med vattenmärke
EBOK, PDF-format

OBS: Detta är en fylla-i-bok och gästbok för vänner


Den här boken handlar om dina vänner. I boken fyller dina vänner i svaren på frågorna och lämnar en personlig hälsning. Så lägg undan mobiltelefonerna en stund, ta istället fram denna gästbok och lär känna varandra på nytt!

Recensioner: 

"Hade du en vänskapsbok när du var yngre? Nu har förlaget Nicotext släppt en slags vänskapsbok 2.0. För vet du egentligen vilken politiker dina vänner älskar? Vilken tv-serie de hatar? Vilken som är deras bästa raggningsfras? Med boken Vänner lär du känna dina vänner och om tio år kan ni titta tillbaka på svaren och, med stor sannolikhet, skratta."
VeckoRevyn, augusti 2017

"Minns ni Mina vänner-böckerna där man skrev ner sina favoriter och framtida drömmar? Nu har det kommit en modern version "Vänner – en roligare gästbok" där du bl a skriver ner "politiker jag älskar" eller din "bästa raggningsfras". Det finns även blanka sidor för dina hälsningar, som i en vanlig gästbok."
Allas, nr 32, 2017

"Boken bjuder in till skratt och eftertanke. Ett roligt inslag på festen eller middagen. Ett annat tips är att samla dina vänner och överlämna den ifyllda boken till en gemensam kompis som present. En uppskattad gåva!"
Tidningen Nära, nr 6, 2017

”Tips för större tillställningar som bröllop! […] En bra bok att ha för att få koll på sina vänner.”
Helgstart, K103 Göteborgs Studentradio, 19 maj 2017