Access Företagsekonomi 2, Lösningar Onlinebok (12 mån)

241 kr
Access Företagsekonomi 2, Lösningar Onlinebok (12 mån)
Artikelnummer 9789147106004
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Andersson , Pihlsgård , Kristensson , Åkesson , Mauléon
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2013-05-22
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Access Företagsekonomi 2, Lösningar Onlinebok ingår i ett läromedelspaket för kurserna Företagsekonomi 1 och 2 på gymnasieskolan och komvux, samt för annan grundläggande företagsekonomisk utbildning. För vardera kurs finns faktabok, uppgiftsbok, lösningar och lärarhandledning. Lösningsdelen innehåller utförliga lösningar och kommentarer till uppgifterna.

Företagsekonomi med entreprenörsperspektiv! Tycker du om att variera din undervisning och ditt arbetssätt? I så fall passar Access dig! Upplägget är så flexibelt att det fungerar såväl för en traditionell undervisning som för ett mer projektorienterat arbetssätt.
I Access möter den klassiska företagsekonomin ett entreprenörstänkande. Steg för steg får vi följa med på en företagsekonomisk resa, från den första företagsidén, till hur man startar ett företag och får det lönsamt, till den avslutande marknadsföringen och redovisningen. Läromedlets tydliga röda tråd ger dig en gedigen förståelse för logiken i ett företags ekonomi och hjälper till att placera olika begrepp i sitt rätta sammanhang.