Join the Quest åk 3 Lärarwebb 12 mån

705 kr
Join the Quest åk 3 Lärarwebb 12 mån
Artikelnummer 9789147127177
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Røen Hansen Christine, Lien Tormod, Pritchard Patricia
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2018-01-29
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Join the Quest arbetar systematiskt med alla grundläggande färdigheter men också med inlärning av ord och begrepp redan från åk 1. Detta ger eleverna en mycket bra grund i sin senare produktion, både muntligt och skriftligt.
Fulladdad med språk – allt i en inloggning
Join the Quest är ett läromedel fulladdat med texter av olika typer som fullkomligt språkbadar eleverna. Lärarwebben innehåller alla digitala delar som läraren behöver i undervisningen.

Allt undervisningsmaterial i en inloggning
Med Lärarwebben får du tillgång till allt lärarmaterial du behöver: Planering, pedagogiska tips, ljud, digitala introduktioner, kopieringsunderlag, tester och användbara länkar m.m. Självklart får du även digitala versioner av boken och elevernas digitala övningar där de kan lyssna på texter, befästa ordkunskap och öva på grammatiska strukturer. Alltihop i en inloggning.

Stöd till varje del i läromedlet
I anslutning till varje del i läromedlet finns material både att visa i klassrummet och dela med dig av till eleverna. På så sätt blir det enkelt att guida dina elever till det de ska jobba med. Alla kopieringsunderlag är sorterade efter kapitel och går att skriva ut, och ljudet ligger i anslutning till varje sida. Det finns även digitala introduktioner och återkopplingar till kapitlen i boken – övningar som du och eleverna kan laborera med tillsammans på en storbildsskärm i klassrummet.

Planering, tester och bedömning
Join the Quest framhäver formativ bedömning och självutvärdering. Det finns såklart också tester kopplat till kapitlen. I lärarmaterialet finns inte bara upplägg för hur du kan arbeta med texterna och uppgifterna utan också årsplanering, tips på ämnesövergripande aktiviteter, utvärderingsunderlag, tester, kopieringsunderlag och förslag på en massa roliga och språkutvecklande lekar.

Det här ingår:
- Digital version av Workbook – bra vid gemensamma genomgångar
- Digital lärarhandledning med digitala introduktioner, ljud och länkar
- Elevernas digitala övningar inklusive inlästa texter