Upptäck Sverige Geografi Lärarwebb 12 mån

1007 kr
Upptäck Sverige Geografi Lärarwebb 12 mån
Artikelnummer 9789147128242
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Eriksson Hippas, Svanelid Göran, Dahlin Kerstin
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2018-08-27
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Upptäck Sverige Geografi Lärarwebb ger dig med en enda inloggning tillgång till allt undervisningsmaterial för Upptäck Sverige Geografi: såväl grundbok, arbetsbok, kartor, fotografier och kopieringsunderlag. Dessutom finns digitala introduktioner till varje kapitel. Du hittar material både för visning i klassrummet och att dela med dig av till eleverna. Kort sagt, allt du behöver för att guida dina elever till det de ska jobba med. Alla kopieringsunderlag är sorterade efter kapitel och går att skriva ut.

De digitala introduktionerna är ett material skapat av Kerstin Dahlin. Hon har tagit fram nya övningar till varje kapitel i grundboken: bildanalyser, begrepp eller bilder att sortera, analysmodellen, vad ska bort och annat att laborera med tillsammans på en storbildsskärm i klassrummet.