Svets Lärarhandledning IW (12 mån)

3222 kr
Svets Lärarhandledning IW (12 mån)
Artikelnummer 9789147904679
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Hällman Thomas
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2009-10-14
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Om Svets Pluswebb lärarresurs
Om dina elever arbetar med e-läromedlet Svets Plus så ska du som är lärare abonnera på Svets Plus Lärarresurs. Den innehåller samma övningsmaterial som eleverna har plus den extra information som du behöver för att enkelt integrera läromedelswebben och ett digitalt arbetssätt i din undervisning. Via din Lärarresurs kan du följa dina elevers resultat och får en möjlighet att individualisera och se till att eleverna arbetar med just det de behöver mest. Med Svets Plus Lärarresurs kan du planera, genomföra och utvärdera dina elevers arbete när det passar dig bäst och var du än befinner dig!

Svets Pluswebb lärarhandledning
Lärarhandledningen innehåller ett lektionsmaterial som täcker samtliga moduler i IIW:s riktlinjer för utbildning av IW:svetsare. Materialet består av illustrationer och texter som tar upp alla de moment i modulerna som beskrivs i riktlinjerna. Till varje moment finns en illustration samt en text som hjälper läraren att ta upp den fakta som hör till momentet.

Svets Plus säljs som enanvändarlicens med 12 månaders abonnemang.