Amigos 1 uppl 1 Onlinebok Grupplicens 12 mån

200 kr
Amigos 1 uppl 1 Onlinebok Grupplicens 12 mån
Artikelnummer 9789147914357
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Saveska Knutagård Monika, Ferragamo de la Motte Anette, Sauco de Thorelli Michael, Lizana Horacio
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2012-08-08
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Om Amigos 1 uppl 1 Onlinebok
Amigos är ett av Libers mest älskade läromedel i spanska för skolår 6–9. Amigos 1 för år 6 har ett varierat och lustfyllt innehåll som låter eleverna bygga upp sina kunskaper i spanska långsamt och metodiskt.
Amigos lägger stor vikt vid texter som ska stimulera eleverna att tala spanska med varandra. Ämnena engagerar och träffar eleverna mitt i hjärtat. Vardagsdialoger, multidialoger, chat, sms, mejl, faktatexter, autentiskt material, realia och specialskrivna noveller inbjuder till diskussion. Sånger, dikter och extratexter ger en stor möjlighet till variation och individualisering. Den röda tråden med kontinuerlig repetition ger eleverna ett språk som byggs upp grundligt och systematiskt. Grammatiken repeteras och byggs ut kontinuerligt med nya moment.
Vad är en Onlinebok?