La Nouvelle Chouette A Allt-i-ett-bok Onlinebok Grupplicens 12 mån

200 kr
La Nouvelle Chouette A Allt-i-ett-bok Onlinebok Grupplicens 12 mån
Artikelnummer 9789147914647
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Vaderlind Madeleine, Martin Sylvia, Lönnerblad Véronique
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2012-08-09
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Om La Nouvelle Chouette A Allt-i-ett-bok Onlinebok
La Nouvelle Chouette A är en allt-i-ett-bok i franska för år 6. La Nouvelle Chouette A är uppbyggd som en resa i 16 kapitel. Dina elever tas med på en resa genom Frankrike i 16 kapitel. Ordförråd, fraser och enklare grammatik möter texter i enkel dialogform Boken är lekfull för att väcka lust att fortsätta med franskan. Varje kapitel startar med ett vykort från den plats där huvudpersonen Dan och hans pappa just befinner sig. Texterna är ofta i dialogform och de löpande texterna korta och enkla. I varje kapitel finns en ruta som berättar om målet med arbetet och en likadan ruta för utvärdering av hur man lyckats med arbetet. Endast några få grammatiska strukturer får en aktiv genomgång, men för den som vill träna mer finns minigrammatik i slutet av boken. Längst bak finns också en fransk-svensk ordlista. Maskulina resp. feminina substantiv har genomgående fått var sin färg, för att de lättare ska kunna läras in. Längst bak i boken finns också en fransk-svensk ordlista, och omslagets bägge insidor är försedda med tydliga kartor över Frankrikes geografi och indelning.
Vad är en Onlinebok?