Escalade 1 uppl 3 Digitalbok (12 mån)

241 kr
Escalade 1 uppl 3 Digitalbok (12 mån)
Artikelnummer 9789147915552
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Tillman Birgitta, Martin Sylvia, Pettersson Marie, Sandberg Ewa, Winblad Matts, Lönnerblad Véronique
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2013-08-20
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Digitalboken är den tryckta bokens innehåll optimerat för digital läsning, med flera smarta funktioner. Med den får eleverna ta del av text, ljud, video, interaktiva övningar och externa länkar, via dator, surfplatta eller smartmobil med internetuppkoppling.
Escalade 1 är ett franskläromedel för kursen Franska 1 på gymnasiet, som består av 20 korta tematiska kapitel med trevliga texter och spännande realia om Frankrike och den fransktalande världen.
Escalade är Libers trotjänare i franska som har uppskattats av elever och lärare under många år. I hela serien finns rikligt med hörövningar som ger eleverna många möjligheter att lyssna till talad modern franska. Genom de kommunikativa övningarna får de träna sin egen muntliga språkfärdighet.