Formativ svenska 1 Digitalbok (12 mån)

241 kr
Formativ svenska 1 Digitalbok (12 mån)
Artikelnummer 9789147922451
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Eklund Carin, Rösåsen Inna
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2017-08-22
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Formativ svenska 1 är en kursbok för Svenska 1 på gymnasiet. Utgångspunkten är ett formativt arbetssätt, och innehållet bygger på de två kursernas mål och kunskapskrav.
Exempel på innehåll:
- muntlig framställning i förberedda samtal och inför grupp
- textproduktion som inlägg, argumentation och krönika
- arbete med skönlitteratur och annat berättande
- språklig variation.

Formativ svenska 1 har en tydlig struktur som tar avstamp i ett antal frågor: Vad är målet? Hur ska du nå målet? Hur ligger du till? Hur går du vidare? och Hur har det gått? Mönsteruppgifter, mönstertexter, elevexempel och formativa uppgifter ger många möjligheter att träna, få återkoppling och utvecklas vidare. (Avslutande summativa uppgifter till varje kapitel finns i en separat lärarhandledning.)

Digitalboken är den tryckta bokens innehåll optimerat för digital läsning, med flera smarta funktioner. Med den får eleverna ta del av text, ljud, video, interaktiva övningar och externa länkar, via dator, surfplatta eller smartmobil med internetuppkoppling.