UPPLUCKRINGEN. Del 1 Plusettan

171 kr
E-bok
Artikelnummer 9789163960727-100
Skickas omgående
Författare
Lottie Wahlin
Utgivningsdatum
2018-02-26
Förlag
Nomen förlag
Format:
  • Epub med vattenmärke
Det är oro i kosmos. Gränserna mellan de olika dimensionerna börjar luckras upp. Vad blir följderna när världar som normalt är skilda från varandra beblandas?

Cecilia Ängsljus är en vanlig kvinna med ett ovanligt jobb. Hon är medium och magiker. Cecilia har sin mottagning i Gamla stan i Stockholm där hon tar emot sina klienter. Privat lever hon familje­liv med man, barn och barnbarn. Barnbarnen visar sig också vara mediala och Cecilia tränar dem i smyg.
På en kongress arrangerad av Svenska Magi- och Mediumförbun­det blir Cecilia, tillsammans med en mediurnkollega och en kvant­fysisker som forskar om Strängteorin, erbjuden ett uppdrag: att hjälpa till att lösa konflikter i granndimensionen Plusettan. Uppdraget visar sig bli mer farofyllt än hon anat då dimensionsup­pluckringen medfört konsekvenser som ingen förutsett. Ett spän­nande äventyr tar sin början!

"Närhelst och varhelst det sker en nedgång i religion och andlig praktik stiger jag ner för att förinta fienden och återup­prätta de andliga principerna. Jag återkommer millenium efter millenium"

Fri översättning från: Bhagavad-Gita as it is av Sri Aurobindo

Plusettan är del 1 i romanserien Uppluckringen. Författaren, Lottie Wahlin, är själv verksam i medialt arbete som medium och lärare samt har en samhällsvetenskaplig bakgrund.