Vägledd Meditationsbok - Havet

77 kr
Nerladdningsbar ljudbok
Artikelnummer 9789198472783-300
Skickas omgående
Författare
Helena Lindblom
Uppläsare
Helena Lindblom
Utgivningsdatum
2018-08-08
Förlag
Lindblom Academy
Smakprov
Länk
Format:
  • Korta MP3-filer
  • En MP3-fil
  • Strömmande flash
En vägledd meditationsbok för avslappning och välmående

En liten meditationsbok med vägledd meditation - Havet - som kan användas för att uppnå inre lugn och välmående, en helande meditation för både kropp och sinne. Den är framtagen för dig som önskar att uppnå ett inre lugn och välbefinnande.

Den här ljudboken för vägledd meditation är uppdelad på 4 ljudspår. Spår 1 är denna introduktion till den här Meditationsboken, Spår 2 är en 12-punktslista med enkla riktlinjer för att underlätta så att du snabbt och enkelt kan komma in i meditationen. Spår 3 är den vägledda meditationen och Spår 4 är ett ljudspår med bara musiken så att du kan sitta tillsammans med dig själv och njuta av en egen meditation.  Den är speciellt för dig som önskar att fortsätta din andliga resa och kanske gå vidare för att utveckla dina andliga gåvor.

Njut av att gå på stranden, höra vågorna försiktigt slå in mot strandkanten, känna en mjuk bris i ditt hår, solens strålar i ditt ansikte, den varma mjuka sanden under dina fötter. I denna meditation får du möjlighet att komma bort från vardagen en liten stund, så att du kan återhämta dig och återställa din energi. Det är din egen tid, för det är du värd!