Mindfulness : för alla sinnen

113 kr
Nerladdningsbar ljudbok
Artikelnummer 9789198373134-300
Skickas omgående
Författare
Christel Lilja
Uppläsare
Christel Lilja
Utgivningsdatum
2018-01-19
Förlag
Ny insikt, Christel Lilja
Smakprov
Länk
Format:
  • Korta MP3-filer
  • En MP3-fil
  • Strömmande flash
Vill du hitta ett inre lugn, minska känslan av stress, känna större närvaro och livskraft och inte minst bli snällare mot dig själv?

Med hjälp av övningar i mindfulness tränar vi på att lyssna och uppmärksamma det som sker i ögonblicket. Utan att värdera det och utan att fokusera på det som varit eller det som ännu inte har skett. Med träningen utvecklas medkänsla både med sig själv och andra. Vi blir mer medvetet närvarande och mer vakna för nyanser och olika perspektiv.

När vi blir medvetna om våra andetag fördjupas ögonblicket. Meditation är att befinna sig i tidlöshet där vi inte förväntas komma någonstans utan bara följa med i nuet. När vi observerar våra tankar, känslor, kropp och inte minst våra beteendemönster - får vi lättare för att betrakta det som sker och också det som inte sker. Vi lär oss att se livet som det är.

Några av övningarna är visualiseringsövningar där du nyfiket utforskande får träna dig på att använda din fantasi, dina sinnen och inte minst få kontakt med ditt andetag och din kropp.

Välkommen att nyfiket utforska nuet. Se vad du upptäcker.