Thomas och vännerna - Full fart mot slottet & Världens bästa lok

30 kr
E-bok
Artikelnummer 9788726867688-100
Skickas omgående
Författare
Mattel
Utgivningsdatum
2022-09-22
Förlag
Saga Egmont
Format:
  • Utökad Epub med vattenmärke
På Rälsö är det alltid full fart! Följ med ångloket Thomas och hans vänner på deras äventyr och upptåg. I den första berättelsen har hertigen och hertiginnan har en viktig tid att passa och Spencer lovar att köra dem. Men på vägen till det stora slottet händer något oväntat!
I den andra berättelsen beundrar Emily loket Caitlin. Hon är så snabb! Hon måste vara världens bästa lok och Emily önskar att hon var som hon ...
Kommer Thomas och hans vänner kunna få fram hertigen och hertiginnan i tid? Och räcker det med att bara vara snabb för att vara världens bästa lok?Thomas och vännerna™ skapades 1984 av Britt Allcroft. Berättelserna om det blå ångloket och hans äventyr på ön Rälsö har en speciell plats i många hjärtan, stora som små, och fortsätter att underhålla än idag. Du kan hitta Thomas och hans vänner på bland annat Youtube och Netflix – och nu även som ljudböcker och e-böcker!

Thomas och vännerna™ och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

Följ med på spännande äventyr med ångloket Thomas, Gordon, James, Gnällis, Diesel, Dexter och alla andra som bor på ön Rälsö! Gå på skattjakt och farliga räddningsuppdrag, lös spöklika mysterier och se Kungen av Rälsö bli krönt. Kliv ombord! Dags att tufftuffa iväg!