Thomas och vännerna - Järnvägens konung

40 kr
E-bok
Artikelnummer 9788726867749-100
Skickas omgående
Författare
Mattel
Utgivningsdatum
2022-09-22
Förlag
Saga Egmont
Format:
  • Utökad Epub med vattenmärke
På Rälsö är det alltid full fart! Följ med ångloket Thomas och hans vänner på äventyr och upptåg. För mycket länge sedan, innan det fanns några järnvägar, styrdes Rälsö av kungar. När kung Godred styrde blev han av med sin guldkrona, och sedan dess har den varit försvunnen. Men kanske kan Thomas och hans vänner leta rätt på den?Thomas och vännerna™ skapades 1984 av Britt Allcroft. Berättelserna om det blå ångloket och hans äventyr på ön Rälsö har en speciell plats i många hjärtan, stora som små, och fortsätter att underhålla än idag. Du kan hitta Thomas och hans vänner på bland annat Youtube och Netflix – och nu även som ljudböcker och e-böcker!

Thomas och vännerna™ och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

Följ med på spännande äventyr med ångloket Thomas, Gordon, James, Gnällis, Diesel, Dexter och alla andra som bor på ön Rälsö! Gå på skattjakt och farliga räddningsuppdrag, lös spöklika mysterier och se Kungen av Rälsö bli krönt. Kliv ombord! Dags att tufftuffa iväg!