Pimpa - Här kommer Pimpa

40 kr
E-bok
Artikelnummer 9788728007341-100
Skickas omgående
Författare
Altan
Utgivningsdatum
2023-04-18
Förlag
Saga Egmont
Format:
  • Utökad Epub med vattenmärke
Det är en vacker, solig dag. Armando beger sig till skogen för att plocka jordgubbar. Där ser han något ovanligt i buskarna, nämligen en hund med röda prickar som heter Pimpa! Armando tar med henne till sitt hus där hon upptäcker många nya saker och blir vän med väckarklockan, köksstolen och kylskåpet ... Och så börjar Pimpas äventyr!

I den här spännande berättelsen får unga och gamla läsare äntligen svar på sina frågor: Var kommer Pimpa ifrån och hur träffade hon Armando?

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2005 Francesco Tullio Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga EgmontTecknaren Francesco Tullio Altan skapade Pimpa som en present till sin dotter 1975. Sedan dess har över 150 berättelser med Pimpa publicerats och sålts i fler än 6,5 miljoner exemplar. Pimpa har också haft huvudrollen i flera framgångsrika program som producerats av det stora italienska tv-bolaget RAI.

Nu är Pimpa redo att bli en lojal följeslagare för en ny generation. Böckerna är perfekta för såväl små barn som deras äldre syskon, och hela familjen kan njuta av äventyren tillsammans.

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2001 Francesco Tullio Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga Egmont

Pimpa är en glad hund med röda prickar. Tillsammans med sin vän och ägare Armando – en man med imponerande mustasch och plommonstop – ger hon sig ut på färgstarka och roliga äventyr. Varje berättelse bjuder på en värld fylld av nya vänner, fantasi och nyfikenhet.

EPUB3: Fixed format