Spökflickan

118 kr
Nerladdningsbar ljudbok
Artikelnummer 9789177478485-300
Skickas omgående
Författare
Anna Numell, Nova Numell Nehm
Uppläsare
Anna Numell, Nova Numell Nehm
Utgivningsdatum
2018-01-31
Förlag
Numberoneyou AB
Smakprov
Länk
Format:
  • Korta MP3-filer
  • En MP3-fil
  • Strömmande flash

SPÖKFLICKAN

Spökflickan handlar om Katarina och Lina som får i uppgift av sin fröken att hämta en hink på skolans vind. Sagan handlar vidare om vad som händer på vinden och deras möte med spöket Therese.

Boken är skapad av Nova 10 år. Vi har valt tillsammans att spela in den som en ljudbok för att uppmärksamma barn och ungdomar med dyslexi och deras supertalanger. En ofta stark supertalang hos dem är deras enorma kreativitet. Något som Nova också besitter.

När Nova var 9 år gammal fick hon reda på att hon hade dyslexi. Och det är något som vi vill uppmärksamma att det inte bara är utmaningar för människor, barn och ungdomar som har dyslexi, utan att det finns en gåva, en supertalang i varje ban och ungdom som har dyslexi. Som exempelvis kreativitet. 

En av de sakerna som Nova älskar att göra med sin kreativitet är att skapa berättelser.

Så vi tackar ödmjukast Dig som väljer att lyssna på denna berättelse då det hjälper oss att sprida medvetenheten kring dyslexi. Och för att du genom att du lyssnar även bidrar till välgörenhet då Nova önskar bidra med delar av det hon får för att du lyssnar till välgörenhet. För att göra världen lite bättre.

Du finner kontaktuppgifter på: www.annanumell.com
FB-gillasida: Anna Numell
Ljudinspelning/ redigeringskred: Stefan Almryd/ Almryd Musikproduktion, Laholm