Sedan du försvann

120 kr
Nerladdningsbar ljudbok
Artikelnummer 9789180231312-300
Skickas omgående
Författare
Morgan Matson
Uppläsare
Anna Lyons
Utgivningsdatum
2021-02-24
Förlag
Modernista
Smakprov
Länk
Format:
  • Korta MP3-filer
  • En MP3-fil
  • Strömmande flash
»Otroligt fin och värmande läsning.« I Heart Fantasy

»Älskar den! Vill du ha mysig feelgood är det här boken för dig!« Bokiversum

»En väldigt underhållande bok.« Library Journal

Det var Sloane som lyckades dra ut Emily ur hennes blyga skal och få livet att kännas mer spännande. Men precis innan vad som skulle bli den bästa sommaren någonsin försvinner Sloane, och allt hon lämnar kvar är en Att göra-lista med tretton uppdrag som Emily normalt aldrig skulle fått för sig att göra. Men tänk om uppdragen kan hjälpa henne att få tillbaka Sloane?
Palla ett äpple mitt i natten? Ok, det är ju rätt enkelt. Dansa till gryningen? Visst, varför inte? Kyss en främling? Hm... Emily har nu sommaren på sig, med oväntad hjälp från en viss Frank Porter, att bocka av sakerna på Sloanes lista. Frågan är vad hon kommer att upptäcka under denna helt oväntade, utmanande sommar.

MORGAN MATSON är en storsäljande amerikansk ungdomsboksförfattare, vars finurliga, charmiga och romantiska berättelser ofta kretsar kring »en tjej, en sommar, en kille, ibland en hund, och alltid massor av kaffe och glass.« Hon bor i Los Angeles tillsammans med sin hund Murphy. Sedan du försvann är ett måste för fans av exempelvis Rainbow Rowell, Jenny Han eller John Green.

»Jag kommer garanterat att läsa böcker av Morgan Matson.« Vargnatts bokhylla

»Jag hade inte kunnat vara mer förälskad i den här boken.« hellogiggles.com