Ska vi slå vad

37 kr
E-bok
Artikelnummer 9789189775039-100
Skickas omgående
Författare
Rebecka Fredriksson
Utgivningsdatum
2023-04-06
Förlag
Pärlan Förlag
Format:
  • Epub med vattenmärke

”Jag tycker du och jag slår vad. Du kan väl be till Gud tio gånger den här terminen och så får du se om Gud svarar på bön.”
”Äh”, sa jag. Det var det löjligaste jag hört. Vad skulle Gud tycka om det? Att man slog vad om ifall han svarade på bön. Förresten trodde jag ju inte ens att det fanns någon Gud.

Matildas bästa kompis har precis flyttat, så Matilda måste börja sjuan på nya skolan inne i stan ENSAM. Men så dyker Sara upp. En nyinflyttad tjej med en hemlighet. Det blir början till en omtumlande termin för både Matilda och Sara, där inte mycket blir som någon av dem tänkt sig.
Vad händer egentligen i Kristna Skolgruppen? Och är Oliver Matildas drömkille eller inte? Varför är dryga Stephanie så dryg och vad är på gång med Matildas pappa? Och måste man vara med på yogan i skolan, även om det känns helt fel?

"Ska vi slå vad?" är något så annorlunda som en bok om hur det är att vara kristen och tonåring i Sverige, och om hur det är att vara helt vanlig, men ändå speciell. Det är en bok om att våga stå upp för det man tror på och om att våga vara svag, men ändå stark. Det är en bok om förändring och utanförskap och om att hitta gemenskap där man inte trodde den fanns. En bok om att våga vara sig själv.EPUB3: Reflowable