Hitman

76 kr
Nerladdningsbar ljudbok
Artikelnummer 9788728248829-300
Skickas omgående
Författare
Peter Krogholm
Uppläsare
Viktor Carlsson
Utgivningsdatum
2022-12-29
Förlag
Saga Egmont
Smakprov
Länk
Format:
  • Korta MP3-filer
  • En MP3-fil
  • Strömmande flash
'Andreas, innan du packar ihop bör du veta en sak: I vår familj betyder det faktiskt något att ansluta sig till de vuxna. Det som händer nu har hänt med alla pojkar i min familj på deras konfirmationsdag. Jag hoppas verkligen att du kommer att följa traditionen och göra mig stolt', sa pappa och tittade på mig som han aldrig tidigare hade gjort. Med en blandning av respekt och nervös förväntan.

Andreas står inför sitt livs största dilemma när han får en något annorlunda konfirmationsgåva av sina föräldrar. Oavsett vad han gör verkar hans liv bara ha en enda riktning: rakt mot avgrunden.
Peter Krogholm, född 1976, är en dansk journalist och författare till mer än tio ungdomsromaner. Hans böcker läses ofta i skolor och hans trilogi 'Hitman', för vilken han fick ett Orla Award 2018, förväntas bidra till diskussioner om moraliska dilemman, gott och ont och allt däremellan.

HITMAN är hisnande och fartfylld serie späckad med hämndtörst och moraliska dilemman som ständigt utmanar läsaren med frågor om vad som är rätt och fel.