Kian reser till Fuffelandet - EN SOVGOTT SAGA

118 kr
Nerladdningsbar ljudbok
Artikelnummer 9789177474975-300
Skickas omgående
Författare
Annalena Lindroos
Uppläsare
Staffan Bond Westfält
Utgivningsdatum
2018-06-26
Förlag
Numberoneyou AB
Smakprov
Länk
Format:
  • Korta MP3-filer
  • En MP3-fil
  • Strömmande flash

Kian reser till Fuffelandet - EN SOVGOTT SAGA - med manlig inläsare

I kväll ska mormor läsa en ny sov saga, en saga som kommer ta Kian in i sin fantasi, och dig om du vill - till Fuffarnas land - det är en saga för alla som vill lyssna, för Kian, för dig, din mamma, din mormor, syskon kusiner ,hundar och katter - alla - alla som vill lyssna.

Fuffarna bor bakom en förskola, inne i en buske. 

Fuffarna är små, riktigt små, så det är inte så många som vet att dom finns, så det är inte så många som ser dom och lägger märke till dom. 

Och Fuffarna kan trolla, de är bra på att trolla, och de kan trolla så att du blir mindre, så att du blir lika liten som dem, så att du kan komma hem till dom och hälsa på. 

Denna saga är en pedagogisk saga som stärker barns självkänsla och självförtroende. Dessutom är det en sov gott saga, så efter sagans slut, så är möjligheterna mycket stora att barnet sover, tryggt och lugnt efter dagens alla intryck - livets alla upplevelser.

Författare:

Annalena Lindroos har över 20 år arbetat med metal träning, hypnos och NLP och har tagit in sina färdigheter att stärka barn och vuxna i livets alla med och motgångar i alla Kian Mellblom böckerna.