Eine slutar med blöja : en barnbok som stöd i er potträning

91 kr
E-bok
Artikelnummer 9789198312447-100
Skickas omgående
Författare
Linnéa Almgren
Utgivningsdatum
2018-06-15
Förlag
Mountainstar
Format:
  • PDF med vattenmärke

Metodstöd till boken "Potträning på 3 dagar". Många föräldrar har kontaktat oss på Blöjfri.se genom åren och frågat vilka böcker vi rekommenderar att de läser för sina barn under potträningen.

Vi har hela tiden känt att det saknats en bra pedagogisk barnbok som stöttar barnet i den stora omställningen att bli blöjfri.

Därför beslöt vi oss för att ta fram en egen, i samarbete med Linne´a Almgren. Linnéa a¨r socionom och socialpedagog med vidareutbildning i psykoterapi, och har genom sitt arbete tagit fram flera manus och pedagogiska material samt metodstöd. För illustrationerna, som ju sätter hela tonen, arbetade vi med fina Charlotta Bergenstjerna, utbildad illustratör.

Eine slutar med blöja hjälper ditt barn att förstå de grundläggande stegen i att börja använda potta eller toalett.

Boken tar upp situationer under potträningen där ditt barn kan behöva extra stöd – t.ex. när barnet ska bajsa på pottan eller vara blöjfri på förskolan.

Idén är att göra Eine till en förebild för ditt barn, och visa vad han kan och hur han gör.

Eine slutar med blöja är ett metodstöd till boken Potträning på 3 dagar. De tre kapitlen är skapade utifrån metodens tre faser som potträningen är indelad i. Boken fungerar även utmärkt fristående.

Summerat kan man säga att du som vuxen läser Potträning på 3 dagar, medan barnet läser Eine slutar med blöja

All lycka till :)

Sofia & Michael - Blöjfri.se
Linnéa Almgren - Manus
Charlotta Bergenstjerna - Illustrationer