Bon voyage 1 Onlinebok Grupplicens 12 mån

200 kr
Bon voyage 1 Onlinebok Grupplicens 12 mån
Artikelnummer 9789147914630
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Vaderlind Madeleine, Lecomte Marie
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2012-08-22
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Om Bon Voyage 1 Onlinebok

Bon voyage 1 är en allt-i-ett-bok i franska för år 6. Den förenar alla de krav som man kan ställa på ett nybörjarmaterial i språk för ungdomar: tydlig struktur, lättbegripliga förklaringar, progression i lagom takt, metodisk uppbyggnad av uttal, ordförråd samt ett spännande faktainnehåll. Allt detta presenterat i intresseväckande och lekfulla sammanhang på elevernas egen nivå.

Strukturen

Allt-i-ett-boken består av 14 kapitel som behandlar teman som klassrummet, fritidssysselsättningar, veckodagar och skolämnen, att gå på café och restaurang, månader och årstider, julfirande m.m. Varje kapitel inleds med de mål som eleven kan uppnå och avslutas med en checklista där eleven kan pricka av vad hen verkligen har uppnått och hur detta kan visas i praktisk handling.

Innehållet

I kapitlen finns korta texter och enkla dialoger, glada sånger och medryckande melodier – flertalet specialskrivna och komponerade för läromedlet. Dessutom enkla uttalsramsor för att träna både de enskilda ljuden, betoningen och satsmelodin. Realia förekommer på olika sätt, bl.a. i form av de brev som huvudpersonen Moa skriver hem till Sverige. Varje kapitel avslutas med ett avsnitt av en tecknad serie, som handlar om en kringresande cirkus. En berättelse med spänning som får sin upplösning i slutet av boken. Allt är "förpackat" i en luftig och överskådlig layout med mängder av foton och tecknade illustrationer som hjälper till att förklara och ge liv och autenticitet åt materialet.

Grammatiken

Små portioner av grammatiska moment introduceras fortlöpande och de rikhaltiga och lekfulla övningarna ger eleverna möjlighet att träna, befästa och repetera varje moment innan de går vidare. Längst bak i allt-i-ett-boken finns en minigrammatik som sammanfattar de grammatiska moment som man gått igenom under kursen.

Vad är en Onlinebok?