Management för hållbar utveckling och personligt ledarskap

89 kr
E-bok
Artikelnummer 9789163715556-100
Skickas omgående
Författare
Josefin Lassbo
Utgivningsdatum
2013-07-26
Förlag
Vulkan Bokförlag
Format:
  • PDF med vattenmärke

Vem är egentligen Du? Vad är din uppgift här? Hur kan du skapa ett meningsfullt liv där du får lov att bidra, vara i ditt kreativa flöde och växa både som människa och i världen? Hur kan du medvetet använda dina gåvor och talanger varje dag för att göra en verklig skillnad?”

Den här boken låter dig ta en närmare titt på dina svar på de mest essentiella frågorna och ger dig möjligheten att designa din egen personliga väg till framgång, baserad på just din egen personliga definition av framgång.

Boken är skriven för att visa dig ett sätt att ta tillbaka det som rätteligen tillhör dig: Din livsuppgift – såväl i ditt livsarbete som i ditt professionella arbete. Att skapa en större samklang däremellan ger dig riktning och mening,större livsglädje och mer av det som är värdefullt för dig.

Då kan du tillföra värde till vår gemensamma framtid på ett mer framgångsrikt sätt. Utvecklingsmetoden The Reflective Circle leder dig genom alla led i processen mot en mer hållbar och funktionell produkt – en bättre version av Dig själv.