4-timmarskroppen + 4 timmars arbetsvecka

129 kr
E-bok
Artikelnummer 9789176456194-100
Skickas omgående
Författare
Timothy Ferriss
Utgivningsdatum
2016-03-01
Förlag
Modernista
Format:
  • Epub med vattenmärke

Samlingsvolym med Timothy Ferriss två bästsäljande böcker 4-timmarskroppen och 4 timmars arbetsvecka.

4-timmarskroppen är en alternativ tränings- och dietguide som gick raka vägen in på förstaplatsen på New York Times, Wall Street Journals och Businessweeks bestsellerlistor.

Med hjälp av elitidrottare, läkare och tusentals timmar av personliga experiment har Timothy Ferriss utforskat en enda central fråga: När det gäller kroppen, vilka är de minsta förändringar som ger störst effekt?
En praktisk och underhållande extremguide för den nyfikne och experimentvillige.

4 timmars arbetsvecka: Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba hela livet innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Oavsett om du drömmer om att slippa heltidsjobbet, att resa jorden runt i lyx, tjäna femsiffriga belopp varje månad med minimal arbetsinsats eller bara få leva mer och jobba mindre, så talar 4 timmars arbetsvecka om hur du ska göra.


Med steg som är lätta att följa ger Timothy Ferriss tydliga metoder för att rensa ut allt onödigt, så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt: att leva ditt drömliv.

Boken har legat:

#1 På New York Times bestsellerlista

#1 På Wall Street Journals bestsellerlista

#1 På Businessweeks bestsellerlista

Timothy Ferriss är multi-entreprenör och ultravagabond. Han talar sex olika språk, driver på resande fot ett multinationellt företag, har varit världsrekordshållare i tango, amerikansk mästare i kinesisk kickboxning och skådespelare i Hong Kong.