Medling med Nonviolent Communication

155 kr
E-bok
Artikelnummer 9789187489556-100
Skickas omgående
Författare
Liv Larsson
Utgivningsdatum
2021-09-09
Förlag
Friare Liv
Format:
  • Epub med vattenmärke

Denna bok är som ett GPS-system som hjälper dig att navigera genom den process det innebär att lära sig medla med lätthet, oavsett om du är ensamstående förälder eller professionell medlare.
För varje praktisk övning du gör i boken, kommer du att få förtroende för dina medlings färdigheter. Du kommer att få reda på var dina styrkor och ditt ”learning edge” i medling är och därmed kunna träna mer effektivt. De självreflekterande övningarna kommer att hjälpa dig undersöka din motivation för att förmedla, så att du kan vara medveten om t.ex. din passion för människors valfrihet som kan förvandlas till en blind fläck.
Med verktygslådan som boken ger, kommer du att ha både klarhet och fokus i hur du kan agera i laddade konflikter när det händer många saker samtidigt.
Boken har även ett kapitel om medling mellan barn.
Översatt till fem språk (engelska, tyska, polska, finska och holländska) är den här boken ett unikt verktyg världen över.

Liv Larsson är tränare och utbildare i Nonviolent Communication och har tidigare skrivit böckerna Nonviolent Communication i praktiken, Varning för prat samt Lilla känsloboken. Hennes önskan är att både belysa de strukturer som bygger på dominans och ge verktyg för att skapa mer livstjänande system inom och runt om oss.