Draken lyfter i motvind

100 kr
Nerladdningsbar ljudbok
Artikelnummer 9788728451823-300
Skickas omgående
Författare
Johanna Brohm
Uppläsare
Elin Mohede
Utgivningsdatum
2022-07-07
Förlag
Saga Egmont
Smakprov
Länk
Format:
  • Korta MP3-filer
  • En MP3-fil
  • Strömmande flash
"När jag tittar mig i spegeln, lägger jag märke till något som putar ut lite på varje sida om halsen. Det ser ut ungefär som om en mindre gaffel har satt sig på tvären. Har det varit så hela tiden utan att jag tänkt på det? Jag känner efter i ljumskar och armhålor och upptäcker att en massa lymfkörtlar är väldigt tydliga. Jag funderar lite på saken, men tänker sen att det nog är normalt, jag har bara inte känt efter förut helt enkelt. Dessutom gör ingenting ont och jag känner mig helt frisk."

Johanna är bara 23 år gammal när hon blir diagnostiserad med kronisk lymfatisk leukemi. I dagboksform skriver hon öppet och ärligt om hur det är att få cancer och genomgå cellgiftsbehandling när man precis har börjat studera och borde ha hela livet framför sig. 'Draken lyfter i motvind' är en bok om hur det är att bli stammis på hematologen, tänka allt för mycket och inte vilja dö.

Johanna Brohm är född 1973 och författare till boken "Draken lyfter i motvind" som skildrar hennes egen historia. Hon var även sommarvärd i Sommar i P1 2002.