Kalkylering i restaurang Onlinebok 12 mån

240 kr
Kalkylering i restaurang Onlinebok 12 mån
Artikelnummer 978-91-47-91390-9
Tillv. artikelnummer 9789147913909
Skickas inom 1-2 vardagar
Författare
Björn Grunewald, Mattias Dernelid
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2012
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

För alla som tänker sig en framtid inom restaurangbranschen.
Varför behöver man behärska grundläggande kalkylering i restaurang? Vad ingår i en kalkyl? Kalkylering i restaurang ger dig svaren på dessa frågeställningar.