Bygg och anläggning 1 Digital (elevlicens) 12 mån

1006 kr
Bygg och anläggning 1 Digital (elevlicens) 12 mån
Artikelnummer 9789147143870
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Englund Anders, Grahn Örjan, Gustavsson Peter, Jonsson Jan, Nilsson Björn, Pettersson Jan, Sundström Sune, Svensson Tommy, Åhström Michael
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2022-05-13
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Bygg och anläggning 1 Digital är en helhetslösning för kursen Bygg och anläggning 1, där faktatexter och arbetsmaterial möts i samma komponent. Faktatexterna i produkten består av en onlinebok, som eleven både kan öppna och bläddra i fritt eller med avgränsning till ett specifikt kapitel. Till varje kapitel finns ett gediget arbetsmaterial där eleven arbetar med innehållet och testar sin kunskap. Varje kapitel avslutas med en inlämningsuppgift. Till Bygg och anläggning 1 Digital hör även ett gediget material som visuellt visar hur olika arbetsmoment ska utföras.

Elevlicensen är kopplad till lärarlicensen (köp separat), där du som lärare kan följa dina elevers progression samt har tillgång till facit för inlämningsuppgifterna och ytterligare pedagogiskt material i form fördjupningsuppgifter och extramaterial.

Bygg och anläggning 1 beskriver bland annat:
- de olika yrkeskategorier som ingår i byggprocessen
- ritteknik och ritningsläsning, i avsikt att kunna utföra arbetsuppgifterna på det sätt som planerats,
- grundläggande verktygs- och materiallära
- arbetsmiljön på en byggarbetsplats.