Bygg och anläggning 2 Digital (lärarlicens) 12 mån

1207 kr
Bygg och anläggning 2 Digital (lärarlicens) 12 mån
Artikelnummer 9789147143900
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Alvunger Per-Olof, Englund Anders, Grahn Örjan, Gustavsson Peter, Jonsson Jan, Nilsson Björn, Pettersson Jan, Sundström Sune, Svensson Tommy, Åhström Michael
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2022-05-23
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

Bygg och anläggning 2 Digital är en helhetslösning för kursen Bygg och anläggning 2, där faktatexter och arbetsmaterial möts i samma komponent. Faktatexterna i produkten består av en onlinebok, som eleven både kan öppna och bläddra i fritt eller med avgränsning till ett specifikt kapitel. Till varje kapitel finns ett gediget arbetsmaterial där eleven arbetar med innehållet och testar sin kunskap. Varje kapitel avslutas med en inlämningsuppgift. I Bygg och anläggning 2 Digital hittar du även en ritningssats med övningsuppgifter till.

Lärarlicensen ger dig som lärare möjlighet att följa dina elevers progression i de kopplade elevlicenserna (köps separat), och du får tillgång till facit för inlämningsuppgifterna och ytterligare pedagogiskt material i form fördjupningsuppgifter och extramaterial.

Bygg och anläggning 2 beskriver bland annat:
- Arbetsmiljö och säkerhet
- Skyddsarbeten
- Elsäkerhet
- Hållbart byggande
- Organisationen på en byggarbetsplats
- Byggnadsmaterial
- Maskiner och utrustning