På spåret 2C Onlinebok (12 mån)

241 kr
På spåret 2C Onlinebok (12 mån)
Artikelnummer 9789147918645
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Wallhult Britt-Marie, Elffors-Skogkär Karin
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2015-01-16
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

På spåret 2C riktar sig till dem som har klarat B-kursen i Sfi och är redo för nästa steg. Här tränar man mycket läsförståelse med hjälp av alla texter av varierande, vardagsnära slag. Tonviken ligger på att öva olika former av kommunikation, vilket märks i frågor och uppgifter. Boken är en bra avslutning på studieväg 2. Den ger också en god grund för alla som vill fortsätta på D-kursen. I onlineboken ligger ljudet i form av en länk på varje sida i boken, vilket underlättar för hörförståelseträningen i en digital studiemiljö.

På spåret 2C Onlinebok ingår i På spåret-serien, som är framtagen för både studieväg 2 och 3 och bygger på kunskapskraven för kurserna B, C och D enligt kursplan 2012. Helhetstänket underlättar både för lärare och studerande vid övergången mellan olika kurser.