På spåret 3C Onlinebok (12 mån)

241 kr
På spåret 3C Onlinebok (12 mån)
Artikelnummer 9789147918676
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Elffors Skogkär Karin, Eriksson Hippas, Wallhult Britt-Marie
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2014-10-20
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

På spåret 3C vänder sig till nybörjare med studievana. Mycket av innehållet i boken känns igen från På spåret 2B, men progressionen är snabbare, av naturliga skäl. På spåret 3C har också fler skönlitterära textutdrag. Boken uppmanar de studerande att reflektera över sin egen lärprocess, sätta upp mål och utvärdera dem. Syftet är att stärka individens möjligheter att studera mer självgående. I onlineboken ligger ljudet i form av en länk på varje sida i boken, vilket underlättar för hörförståelseträningen i en digital studiemiljö.

På spåret 3C Onlinebok ingår i På spåret-serien, som är framtagen för både Sfi studieväg 2 och 3 och bygger på kunskapskraven för kurserna B, C och D enligt kursplan 2012. Helhetstänket underlättar både för lärare och studerande vid övergången mellan olika kurser.