På spåret 2B Onlinebok (12 mån)

241 kr
På spåret 2B Onlinebok (12 mån)
Artikelnummer 9789147918706
Skickas inom 24 helgfria timmar
Författare
Elffors Skogkär Karin, Eriksson Hippas, Wallhult Britt-Marie
Format
Onlinebok Liber
Utgivningsdatum
2014-10-20
Förlag
Liber

Enkelt sätt att jobba digitalt. Onlineboken är en digital version av den tryckta boken men med smarta funktioner som hjälper dig i dina studier.

Du får tillgång till boken via inloggning till Libers online-plattform. Vi skickar inloggningsinformation till din mail.

Fungerar på dator, smartphone, surfplatta och interaktiv skrivtavla/projektor.

Fördelar:
Enkelt sätt att jobba digitalt
Boken är alltid tillgänglig
Talsyntes som standard

På spåret 2B vänder sig till studerande på B-kursen i sfi, eller motsvarande nivå på gymnasiet. Den långsamma, cykliska progressionen är extra tydlig i boken 2B. Här ges den studerande stora möjligheter att strukturerat arbeta sig fram mot högre språklig komplexitet. Vi möter utdrag ur verk av bland annat Jonas Gardell, Johanna Thydell och Torbjörn Flygt, och lyssnar på låtar av Marie Fredriksson och Sven-Ingvars. På spåret 2B är ett utmärkt första möte med svenskan. I onlineboken ligger ljudet i form av en länk på varje sida i boken, vilket underlättar för hörförståelseträningen i en digital studiemiljö.

På spåret 2B Onlinebok ingår i På spåret-serien, som är framtagen för både studieväg 2 och 3 och bygger på kunskapskraven för kurserna B, C och D enligt kursplan 2012. Helhetstänket underlättar både för lärare och studerande vid övergången mellan olika kurser.