Mio och matchen

113 kr
E-bok
Artikelnummer 9789178256426-100
Skickas omgående
Författare
CJ Renner
Utgivningsdatum
2020-06-22
Förlag
Nypon förlag
Format:
  • PDF med vattenmärke
Mio är stjärnan i fotbollslaget Attack. Men han känner att det är något som saknas. Han behöver ny energi. Så i smyg börjar han hänga i parken och spela boll med kidsen som brukar samlas där. I parken är det Lola som är bäst på plan. Mio tror att han ska kunna imponera på henne, men istället får han lära sig en hård läxa … och måste spela sitt livs tuffaste match.

SportKlubben är serieromaner för alla i mellanåldern som gillar sport och spänning. Rapp dialog och coola illustrationer skapar de fartfyllda berättelserna som är lätta att följa, men aldrig blir långtråkiga. Varje historia inleds med en presentation av huvudkaraktärerna i text och bild. Sist i böckerna finns en ordlista som förklarar svåra ord. Serien är en perfekt ingång till läsning för den som vill ha historier med bra driv och högt tempo. Böcker att älska och att känna igen sig i – riktiga blandvändare.


Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.