Som en gatuhund

113 kr
E-bok
Artikelnummer 9789179872830-100
Skickas omgående
Författare
Jali Madi Susso
Utgivningsdatum
2021-01-13
Förlag
Nypon förlag
Format:
  • Epub med vattenmärke
Liam säljer droger för att tjäna pengar. För pengarna köper han dyra kläder och smycken, en fin bil. Alla kan se att han är framgångsrik; han får respekt och beundran. Men det är farligt att sälja droger. Både polisen och rivaliserande gäng vill stoppa honom. Dessutom har han sin familj och sin flickvän att tänka på. Är det värt risken?

Som en gatuhund är Jali Madi Sussos fristående uppföljare till den hyllade ungdomsromanen Krigarhjärta – Sista ronden. Det är en berättelse om utanförskap och en ung mans önskan att bli sedd och tagen på allvar. Strävanden som driver honom att göra lätta val i livet, men inte de rätta. Liams val leder fram till det vi läser om tidningarna, gängbråk, våld och skjutningar. Men här finns också vänskap, kärlek och passion och längtan efter något mer, något bättre. Det är en berättelse som många unga kan känna igen sig i och kanske hämta inspiration och styrka ur.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.