Ett perfekt liv

77 kr
Nerladdningsbar ljudbok
Artikelnummer 9789177238140-300
Skickas omgående
Författare
Ann Cleeves
Uppläsare
Helena Gripe
Utgivningsdatum
2019-09-03
Förlag
Vilja förlag
Smakprov
Länk
Format:
  • Korta MP3-filer
  • En MP3-fil
  • Strömmande flash
När Anna Black, en ung lärare, hittas död i sitt hem tror polisen att det var självmord eller en tragisk olycka. Men Anna var lärare och måste ha älskat barn. Skulle hon verkligen ta livet av sig när hon visste att det inte fanns någon som kunde ta hand om hennes dotter? 

Dessutom hade hon varit lyckligare än på länge precis före sin död. När kommissarie Jimmy Perez på uppdrag av sin ex-fru undersöker fallet, visar det inte på självmord, utan på mord! 

Det går ett rykte i den lilla staden att Jimmys ex-frus nya man hade en affär med Anna. Kan han vara inblandad i hennes död? 

Ann Cleeves prisbelönta Shetlandsserie kom ut i Sverige första gången 2006. Alla böckerna utspelar sig på Shetlandsöarna och handlar kommissarie Jimmy Perez. 

Böckerna ligger till grund för BBC teveserien Shetland, som sänds på SvT. Jimmy Perez har som vanligt huvudrollen, men i den här korta berättelsen jobbar han på egen hand, utan sitt vanliga team. 

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.