Microsoft Windows 11 Home

159 kr
Produktnyckel för valfritt språk
Artikelnummer win11home-001
Skickas omgående

Microsoft Windows 11 Home - Alla språk.
Vi är en godkänd Microsoft partner MPN & MPA och lämnar produktgaranti. Produktgarantin innebär att du får pengarna tillbaka om det av tekniska skäl inte går att installera programmet.

Produktnyckel och länk för att ladda ner Microsoft Windows 11 Home skickas till din e-post inom ett par minuter från slutförd beställning.

Produktnyckeln fungerar på valfritt språk.

Fungerar för både nyinstallation och uppgradering på befintlig dator.

Gäller för 1 dator men kan flyttas till en annan dator (Retail).

Detta är en fullständig licensversion för Windows 11 Home.

Systemkrav
Processor:
 1 gigahertz (GHz) eller snabbare med 2 eller flera kärnor på en kompatibel 64-bitars processor eller System on a Chip (SoC).
RAM: 4 gigabyte (GB).
Lagring: 64 GB eller större lagringsenhet
System -firmware: UEFI, Secure Boot -kompatibel.
TPM: Trusted Platform Module (TPM) version 2.0.
Grafikkort: Kompatibelt med DirectX 12 eller senare med WDDM 2.0 -drivrutin.
Display: Display med hög upplösning (720p) som är större än 9 ”diagonalt, 8 bitar per färgkanal.

Om Microsoft Windows 11 Home
Windows 11 har lättanvända verktyg som kan hjälpa dig att optimera ditt skärmutrymme och maximera din produktivitet. Spela de senaste spelen med grafik som konkurrerar med verkligheten. Spela med spelare på konsolen. Lek med kringutrustningen du älskar. När det gäller att spela på ditt sätt får Windows 11 det att hända.

Få balans på ditt skrivbord
Windows 11 innehåller lättanvända verktyg som kan hjälpa dig att optimera ditt skärmutrymme och din produktivitet. Kombinera med en Microsoft 365-prenumeration och inget kan stoppa dig från att effektivt få saker och ting gjorda.

Organisera dina fönster med fästtips
Gå med i ett samtal. Hitta svaren. Bli klar med uppsatsen. När du har många järn i elden kan fästtips hjälpa dig att hålla dig organiserad.

Ditt innehåll, kurerat
Dina favoritfoton. Världsnyheter. Dagens att göra-lista och morgondagens väder. Widgetar hjälper dig att hitta innehåll som intresserar dig. Allt du behöver – det är bara att svepa.

Fokusera om arbetsflödet
PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, de appar du behöver fungerar sömlöst med nya multitaskingverktyg som Snap-layouter, Skrivbord och en ny, mer intuitiv omdockningsfunktion.

Arbeta och spela
Alla appar du behöver. De program du älskar att titta på. Hitta dem snabbt i nya Microsoft Store. Det senaste inom datorspelsprestanda. Spela de senaste spelen, med grafik som rivaliserar verkligheten. Spela med andra spelare på konsol. Spela med tillbehören som du älskar. När du vill spela på ditt sätt så gör Windows 11 det möjligt för dig.