Philip flyttar in

42 kr
E-bok
Artikelnummer 9788711933237-100
Skickas omgående
Författare
Diverse författare
Utgivningsdatum
2018-10-12
Förlag
Saga Egmont
Format:
  • Epub med vattenmärke
”NU” står det på sms:et som kommer till Philips mobiltelefon. Han förstår innebörden: finansmannen och riskkapitalisten Martin Fransson lämnar nu sin våning på Strandvägen i Stockholm. I trapphuset står en av Philips medarbetare och spanar. 
   Martin kommer ut ur porten och promenerar iväg mot sitt arbete på riskkapitalbolaget. Samma rutin som vanligt. Martin går alltid hemifrån klockan 07.20, och kommer avsluta arbetsdagen med middag på restaurang Grodan vid 21-tiden på kvällen. Martin bor ensam i sin flådiga våning och genom flera års hårt arbete har han lyckats få ihop en ansenlig förmögenhet. Philip har tänkt länge på denna dagen, över vad som ska hända med den förmögna Martin Fransson. Och Martin kommer inte tycka om vad som komma skall...

 Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.
I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.