Läslust – erotisk novell

29 kr
E-bok
Artikelnummer 9788726816945-100
Skickas omgående
Författare
Cupido
Utgivningsdatum
2021-06-04
Förlag
Cupido
Format:
  • Epub med vattenmärke
"Marie rodnade igen när hon såg sina bröstvårtor tryckas mot den vita t-shirten hon hade på sig. Men hon gillade känslan av lust..."
Marie hade hittat en hörna i det gamla biblioteket som ingen annan verkade vilja använda, där kunde hon arbeta med sina uppgifter utan att bli störd av resten av världen. Men en dag får hon ett mail från en mystisk avsändare. Hon börjar läsa mailet som är en uråldrig text. Det tar henne ett tag att läsa det gamla språket men det texten beskriver får henne att rodna och trosorna att bli blöta.


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.