Eleven – erotisk novell

29 kr
E-bok
Artikelnummer 9788726817270-100
Skickas omgående
Författare
Cupido
Utgivningsdatum
2021-06-07
Förlag
Cupido
Format:
  • Epub med vattenmärke
Ellen hade en fast liten rumpa och hon hade märkt att Filip stirrade på den. Han var hennes lärare men hon verkade inte ha något emot hans blick, tvärtom så log hon. Det var ett sådant leende som idrottare har efter de har vunnit. Filip rodnade. Det var inte pinsamt att stirra på en ung kvinnas rumpa men det var förödmjukande att bli påkommen även det gjorde honom mer kåt.
När han kommit hem satte han på sig sin favoritmusik, tog av sig byxorna och satte sig i soffan. Plötsligt var hennes rumpa där igen, tredimensionell, till att röra vid och känna på.... Vad i hela världen skulle han göra med de här känslorna?


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.