Efterskalv

53 kr
E-bok
Artikelnummer 9789150713046-100
Skickas omgående
Författare
Sylvia Day
Utgivningsdatum
2014-03-18
Förlag
Förlaget Harlequin
Format:
  • Epub med vattenmärke
Sylvia Day har legat etta på New York Times bestsellerlista och är en av USA:s ledande författare av provokativ litteratur. Det här är den dramatiska avslutningen av serien i två delar som utspelar sig i den inre cirkeln av glamour, sex och privilegier.

När det gäller att spela ett spel så var min älskare Jax en strategisk mästare. Han drog i strängarna bakom stängda dörrar hos några av de mest inflytelserika politiska spelarna i D.C. Och ändå hade han tid att nästan förstöra min karriär. Men det var en sak han inte visste – när jag inte gillade reglerna kastade jag ut dem och skapade mina egna. Jag tänkte inte låta Jax komma undan med det. Faktiskt så tänkte jag inte låta honom komma undan över huvud taget.

Jag älskade Jax så pass mycket att det var omöjligt att ge upp. Han älskade mig tillräckligt för att inte kunna överväga något annat slut än att ge upp. Han trodde inte att jag kunde simma med hajarna. Därför var det ett sant nöje när jag fick visa honom att jag redan hade hoppat i vattnet ...