Grismannen: ett fall för Viggo Sandberg

77 kr
Nerladdningsbar ljudbok
Artikelnummer 9789189756182-300
Skickas omgående
Författare
Martin Perk
Uppläsare
Håkan Söder
Utgivningsdatum
2022-11-20
Förlag
Vibery Audiobooks
Smakprov
Länk
Format:
  • Korta MP3-filer
  • En MP3-fil
  • Strömmande flash
Viggo Sandberg, Arkösunds tvångsutplacerade polis, har knappt avlutat fallet med århundradets mest bestialiska mord ute i skärgårdidyllen när han söks upp av polischef Lisen Gunnarsson. Hon redogör för det makabra fyndet inne i en villa i Norrköping och visar honom dagen efter runt i huset där hans försvunna flickvän under tolv år hållits inspärrad. 

Viggo bevittnar källarväggen tapetserad med bilder på kvinnan han aldrig fått sörja. Allt finns kvar. Mannen i köket med kniven nedslagen genom skallbenet, filmkamerorna, datorn, madrassen och öglorna som hållit henne fixerad. Allt, förutom Jennifer själv. Har hon lyckats mörda sin kidnappare och rymt, eller är det inte så enkelt som polisledningen vill tro? Och varför dyker hon då inte upp? 

Viggo Sandberg tampas nu inte längre enbart mot en ointresserad polisledning och de som tvivlar på honom. Han slåss också mot tiden, som han förstår är räknad, för att finna sin älskade Jennifer i livet. 

Martin Perks debut, Kroka: Ett fall för Viggo Sandberg, kom 2021. Grismannen är den andra boken i serien om den egensinnige polismannen Viggo Sandberg.