Stockholm Sin: Gränderna i Gamla Stan

29 kr
E-bok
Artikelnummer 9788726629064-100
Skickas omgående
Författare
Ella Lang
Utgivningsdatum
2020-08-12
Förlag
LUST
Format:
  • Epub med vattenmärke

Efter ett besök på en nattklubb springer Amanda ihop med Alex, som hon längtansfullt iakttagit på dansgolvet. Deras kemi tar dem vidare på ett lustfyllt äventyr i Stockholms äldsta stadsdel, och de bestämmer sig för att skriva lite ny historia mot de gamla väggarna längs de trånga gränderna. Tillsammans möter de en gryning de sent kommer att glömma ...
Gränderna i gamla stan är en erotisk novell om flyktiga men ljuva möten i natten och är den första delen i serien Stockholm Sin.


Ella Lang är pseudonym för en svensk författare som gärna ger sig in i erotikens värld med sitt skrivande. I hennes uppskattade noveller får läsaren följa karaktärerna på en resa mot sexuell njutning och frigörelse. Med sitt skrivande vill hon utforska nya världar och ta sina läsare med på en kittlande resa in i fantasins gränsland, där det som annars bara finns i tanken blir levande.


Stockholm Sin är en sexig erotisk serie som utspelar sig under ljusa sommarnätter i Stockholm. Begäret är påtagligt och här bryr sig ingen om syndernas förlåtelse.