Dödens planhalva

34 kr
E-bok
Artikelnummer 9789164240965-100
Skickas omgående
Författare
Hans-Olov Öberg
Utgivningsdatum
2007-02-20
Förlag
Kalla Kulor Förlag
Smakprov
Länk
Format:
  • PDF med vattenmärke
  • Epub med vattenmärke
  • Mobipocket
Vem älskar inte fotboll? Micke Norell gör det, precis som hans fru Sara och deras son Simon. För att inte tala om Simons tränare Bräckan, som lägger hela sin själ i Bajens pojklag. Men kärleken är inte okomplicerad. Vissa är uppenbarligen beredda att mörda för att rätt lag ska vinna. Eller är det något annat som driver den eller de som tagit livet av ungdomstränaren Anti Tiderman? Den omutbare murveln i Micke Norell vaknar genast. Och när han i samma veva får i uppdrag att titta närmare på företaget Sapphire, ett investmentbolag i fotbolls-branschen, hittar han märkliga sammanträffanden. Men det finns de som tycker att Micke ska sluta snoka. Hans kära hustru inte minst. Men när han lovat hålla sig utanför är det redan för sent.

Dödens planhalva är Micke Norells tredje fall. Boken har tidigare utkommit med titeln En klockren no-brainer – mord i mittcirkeln.

Hans-Olov Öberg är sedan många år ett välkänt namn i finansbranschen. Böckerna om Micke Norell är spänningsromaner i finansmiljö med stark feel good-känsla.