Kopian Hjärntvätt

113 kr
E-bok
Artikelnummer 9789179872625-100
Skickas omgående
Författare
Sandra Schwartz
Utgivningsdatum
2021-01-22
Förlag
Nypon förlag
Format:
  • Epub med vattenmärke
Oskar, Verner och Andy är på bio och väntar på att filmen ska börja. Plötsligt hörs en hypnotisk röst i högtalarna, och en spiral på bioduken får alla i trans. De tre killarna lyckas ta sig ut ur salongen, och snart strider de mot elaka kopior. Oskar måste rädda sina kompisar. Då dyker en gammal fiende upp ...

Vem har inte drömt om att få en dubbelgångare som gör allt det tråkiga? Oskar fixade det med ett knapptryck på datorn, men efter det blev hans vardag inte sig lik. Hans kompis Andy råkade också illa ut – kopiorna tog över hela hans familj. Och nu är de ute efter resten av världen!

Detta är tredje boken i serien Kopian. De tidigare är Kopian Oskar1.0 och Kopian Virus.

Författaren Sandra Schwartz bor i Danmark med sin familj. Ända sedan hon var liten har hon älskat att läsa, och enligt henne var biblioteket det mest magiska stället i världen! Hon skriver böcker för både barn och vuxna, men tycker det är roligast att skriva för barn och ungdomar. Och helst skriver hon lättläst.

Bibliotekstjänst sa bland annat så här om Kopian Virus: ”Författaren beskriver på ett spännande sätt hur ett dataspel kan gå helt överstyr. Många barn kan säkert känna igen sig i spänningen i att spela dataspel. Boken visar fantasifullt hur AI tar över och kontrollerar verkligheten.” (Agneta Warheim, BTJ-häfte nr 4/2020)

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.