Madame 3: En delikat måltid - erotisk novell

29 kr
E-bok
Artikelnummer 9788726527360-100
Skickas omgående
Författare
Valery Jonsson
Utgivningsdatum
2020-07-25
Förlag
LUST
Format:
  • Epub med vattenmärke

"’Jag vet inte om ni har lekt den här leken förut, men om ni inte har det hoppas jag att ni kommer att tycka lika mycket om den som jag gör. ’

’Det kommer vi säkert att göra, Madame’, sa baronen."

Madame är inbjuden av greven och grevinnan af Morgonluft till deras slott. Det ska bjudas på middag med efterföljande lekar, som Madame självklart ansvarar för. Hon anländer i sidenklänning och möter ett sällskap som består av några personer från samhällets toppskick. Väluppfostrade, sannolikt, och vana att få som de vill. Men nu är Madam här, och leken sker på hennes villkor. Det kommer att bli en måltid som gästerna sent ska glömma.

"Madame 3: En delikat måltid" är ett frasande och förföriskt äventyr med en kvinnan som får alla att lyda hennes minsta vink.

Madame gillar lajv, men inte vilka lajv som helst. Det ska vara spänning, äventyr och sex och det finns bara en lekledare - Madame. Låt spelet börja!

Valery Jonsson är en kvinna i sina bästa år som ser nyfikenhet och upptäckarlust som sina främsta egenskaper. Hon är inte alls främmande för att prova på både det ena och det andra, och även om hennes noveller är fantasier hämtar hon förstås mycket inspiration från sitt eget liv.