ZOO! #3: Kärlek plz

118 kr
E-bok
Artikelnummer 9789523332560-100
Skickas omgående
Författare
Kaj Korkea-aho, Ted Forsström
Utgivningsdatum
2019-12-04
Förlag
Förlaget M
Format:
  • Epub med vattenmärke

"Inget är som det borde vara. Kunde nån please gå tillbaka och installera en gammal och pålitlig version av verkligheten? Jag känner inte igen min display längre. Alla ikoner har bytt plats."

Atlas Frisk, 14 år, förstår ingenting. Hela hans kärleksliv är åt skogen. Först ville Sarah-Li kyssa honom – nu har hon blockerat honom och vägrar se åt hans håll. Ghostad af! Skolans coola teckningsvikare Claudia får visserligen Atlas att känna ”oj” men hur smooth är det egentligen att stalka en lärare på youtube? Till råga på allt är chatten med populära Tessie bara obegriplig. SOS! Det spelar helt enkelt ingen roll hur kär man är. Man kan inte bara gå fram till någon och ropa KÄRLEK PLZ!


Kaj Korkea-aho och Ted Forsström är tillbaka med den tredje delen av ZOO! där högstadiet står inför en revolution. Hösten har varit "ovanligt stökig" med ett par "incidenter", som rektorn säger. Skolstyrelsen håller krismöte om den dåliga stämningen men det är Atlas som kommer på lösningen: en kamera i Källarkontoret där vem som helst kan tala ut om vad som helst... Gud som haver barnen kär, se till mig som på youtube är. 

Välkommen tillbaka till det mest vrickade högstadiet, där bergochdalbanan av känslor skildras via strutsar, igelkottar och hormonstinna tonåringar.